• Цели
 • Предпечатна Подготовка
 • Сублимационен печат
 • Флуоресцентни мастила
 • Sawgrass Chromablast
 • ЛАЗЕРНО рязане
 • Рязане с плотер
 • Цветова Селекция
 •  

  Цели

  Постоянно се стремим да подобряваме работата си в посока максимална удовлетвореност на нашите клиенти, чрез предлагането на пълен набор от услуги. Това, което постигаме всъщност е много повече от отпечатването на вашите файлове върху парче плат. Ние имаме ясен поглед върху развитието на дигиталния печат върху текстил, и продуктите които могат да се възползват от тази технология.

   

  ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА

  Най-често в предпечатната работа се съдържа ключът към един блестящ отпечатък.

  Тук започва процесът на осмисляне на първоначалната идея, и средствата за довеждането ѝ до финалния продукт, като именно на етап „предпечат“ взимането на всяко решение и нашето ноу-хау имат значение. Тук е моментът, в който ние редактираме вашите файлове, подбираме съответните цветови профили, и избираме най-подходящите материали в зависимост от вашите специфични изисквания. Оформяме за печат вашия дизайн в съответствие с оригиналният ви графичен проект, или размножаваме конкретен образ, превръщайки го в непрекъснат десен. Запълваме кройки, определяме цветови формули, поставяме номера и имена върху индивидуални екипи...

  Ние използваме последната версия на един от най-добрите софтуери за обработка на изображения (RIP), налични в момента на пазара.

   

   

  За да научите повече за изискванията ни към клиентски поръчки, вижте раздел Въпроси, или свалете този PDF файл за максимално подробно описание на всички специфични изисквания.

  СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ

  Линията ни за широкоформатен цифров печат включва серия от професионални принтери, способни да възпроизведат висококачествени фотографски изображения. Технологията на сублимационния печат е перфектният избор за производството на мостри или малки тиражи, тъй като системата е изключително гъвкава и не се нуждае от никакви специални предварителни подготовки, както е при конвенционалния метод на печат. В същото време, печатът е изключително бърз, и позволява производството на големи тиражи в много кратки срокове – от машините ни ежедневно излизат стотици метри прецизно отпечатана хартия, готова да бъде трансферирана върху текстил. Ние използваме добре познати марки качествени сублимационни мастила, произведени от известни европейски фирми. Сублимационният печат ни позволява да постигнем детайлен и прецизен отпечатък с превъзходни цветове и изключително добра издържливост.

  Приложение – Чисто бели или много светли материи от полиестер или на база полиестер, Поли-ликра/еластан, Двулицеви материи от памук-полиестер.

  ФЛУОРЕСЦЕНТНИ сублимационни мастила

  За нас е удоволствие да ви представим възможността за сублимационен печат с флуоресцентни мастила, марка на един от световно известните производители - ElvaJet® на Sensient.

  Флуоресцентните цветове са много подходящи за всякакъв тип облекла за активен спорт, тренировъчни екипи, колоездачни тениски или фитнес облекла.

   

   

  SAWGRASS CHROMABLAST-R

  ChromaBlast-R е професионална система за цифров трансферен печат върху памук. Декорирането на облекла с пълноцветен печат с висока детайлност, е по-лесно от всякога с технологията ChromaBlast на Sawgrass. Тази технология ни позволява да предложим както на малкия бизнес, така и на по-големите фирми и организации, онова което производителите на традиционни промоционални продукти не могат: бързи срокове за производство и малки тиражи на пълноцветни, устойчиви и персонализирани фирмени продукти. Вашите брандирани тениски, чанти, етикети, чорапи, ключодържатели или калъфчета за телефон, ви дават нещо повече от продукт с вашето лого. Това е перфектният начин да добавита креативна нотка към дизайна на вашите промоционални материали и персонални подаръци.

   

  Приложение – Материи от бял или светъл памук, или с преобладаващ памук в състава. Бели и светли тениски. Всякакви памучни сувенири и промоционални материали.

   

  ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ НА ТЕКСТИЛ

  Вече можем да предложим на нашите клиенти възможно най-ефективното и прецизно изрязване в текстилната промишленост.

  Лазерното изрязване на текстил позволява постигането на резултати с изключителна точност без дори плата да бъде докоснат. Това означава, че една дреха излиза възможно най-необременена от самия производствен процес. Лазерното рязане ни дава ниво на прецизност, което може да бъде постигнато единствено чрез изрязване на ръка, но в същото време е много по-бързо.

   

  Приложение – Всички видове памучни или полиестерни материи. Автоматизирано кроене на прости или сложни детайли за всякакви типове облекла и други продукти от текстил.

  Пусни Видео

  РЯЗАНЕ С ПЛОТЕР

  Освен всички видове печатни технологии, ние можем да предложим и плотерно рязане на различни видове фолио и флок. Плотерното рязане е една от най-популярните технологии, използвани за брандиране и декорация на различни видове работно облекло и рекламни материали. Изрязаното на плотер фолио е идеално решение за поставянето на прости лога или текст върху вашите готови продукти. Технологията е широко използвана и при поставянето на номера и имена върху екипи, дори и при професионалните  спортове.  В допълнение към разнообразието от едноцветни фолиа, предлагаме и материал наречен „субли-флок“, който позволява да бъде отпечатано пълноцветно лого или друго изображение. Ако добавим и обкантване с бродерия, можете да получите нашивка или бадж с висококачествен фотографски печат с отлична устойчивост на цветовете.

  Предлагаме също специални видове фолио с металически, светлоотразителен и др. видове ефекти.

  Приложение – Всички видове памучни или полиестерни материи. Брандиране на готови тениски, фирмено и работно облекло, чанти, якета и т.н.

   

  ИЗБОР НА ЦВЯТ И ЦВЕТОВО СЪОТВЕТСТВИЕ

  Като една от най-важните стъпки от предпечатната подготовка, при нужда или изискване от страна на клиента, ние предлагаме професионално съгласуване на цветовете по зададен стандарт. На практика това означава, че проверяваме и настройваме всички цветови стойности във вашите файлове, така че да съответстват на зададения от вас стандарт, след като бъдат отпечатани на съответния плат. За целта ние използваме образците на Pantone, или наши собствени цветни палитри. Разбира се, възможно е и вие сами да ни предоставите собствена мостра за цвят.

  Моля, имайте предвид, че могат да възникнат някои ограничения според типа на подадения файл, избрания плат, или цветния диапазон на използваните мастила. Ще се постараем да Ви дадем възможно най-близкият цвят според съответния стандарт, в рамките на цветния диапазон на дигиталния печат върху текстил. Прецизността е всичко за нас!

  тел: +359 2 934 30 84

  мобилен: +359 888 50 15 65

  office@bnd-textile.com

  Език:

  ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © 2023  BND-TEXTILE.COM

  ТЕЛ: +359 2 934 30 84