Като стъпка към разширяване на досегашната си дейност – сублимационен печат на полиестерни платове и производство на спортни екипи и дрехи за свободното време, „БНД-Текстил” ЕООД закупи през 2017г.и инсталира в гр.Враца нова и изцяло оборудвана поточна линия за дигитален

печат на естествени тъкани и трикотажни платове. С използването на реактивни мастила се покрива изцяло гамата от платове, произведени от естествени растителни материали, като памук, лен, вискоза и техните смеси. Оборудваният със специално транспортно платно принтер от последно поколение, осигурява възможността за печат и на еластични платове и трикотаж.

 

Фирмата предлага както налични с гарантирано качество и физико-механични показатели платове от български производители, третирани и апретирани с химикали на немски производители, така и печат върху платове осигурени от клиентите. За гарантиране на качествено изпълнение на печатния процес, е необходимо същите да са подготвени предварително за дигитален печат – обезскробвани, избелени, изпрани при минимум 90-95°С, добре фиксирани на необходимата ширина, и с изрязани и подлепени с перманентно лепило иви (за трикотажните). Работна ширина на печатното поле – 180см. Работна медия-плат до 185 см.

 

 

Галерия ТЕКСТИЛ

 

тел: +359 2 934 30 84

мобилен: +359 888 50 15 65

office@bnd-textile.com

Език:

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © 2023  BND-TEXTILE.COM

ТЕЛ: +359 2 934 30 84